Toimitusehdot ja takuuehdot:
 
Elektroninen tuhoeläintorjunta, Topo Stop & Mole Stop


TAKAISINOSTOTAKUU: Topo Stop ultra-äänilaitteille (E50/E250/E500) ja Mole Stopille  myönnetään kuluttajille 24 kuukauden takaisinostotakuun. Tämä tarkoittaa sitä että ellet olisi tyytyväinen tulokseen 4 kuukauden käytön jälkeen, saat takuu-ajan raukeamiseen saakka palauttaa laitteen ja saada tavaranarvon takaisin. Vähennämme kuitenkin 15% tavaranarvosta kattaaksemme kunnostuskulut jokaiselta alkavalta 12 kuukautiskaudelta. (Electro Cat 25%). Alkuperäispakkaus on oltava tallessa.

VAIHTOTAKUU: Jos takaisinostotakuun aikana kävisi ilmi että ostamasi Topo Stop laitteisto jonka olet ensiksi valinnut ei ole oikea olosuhteisiisi, sinulla on takaisinostotakuun vallitessa mahdollisuus vaihtaa laite vahvempaan laitteistoon, jolloin takuu jatketaan vuodella viimeisestä ostosta.
TEHDASTAKUU: Mole Stop ja Topo Stopilla on tietenkin kuluttajaviranomaisten määräämä tehdastakuu.


Myyntiehdot resonanssi & ultraäänilaittestoille 12.09.08


Hinnat ja myynti- ehdot ovat voimassa yllämainitusta päivämäärästä lähtien. Arvonlisävero sisältyy kaikkiin hintoihin ellei siitä erikseen ole mainittu. Postikulut veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Palautuksissa tavaran vahingoittumaton alkuperäispakkaus ja kopio laskusta aina liitettävä palautuslähetykseen. Mahdollisista vahingoista, kolmannelle osapuolelle tai omaisuudelle tai muusta syystä emme ota vastuuta.


Vaihdosta veloitamme maksun kunnostamisesta sekä vallitsevan toimitusmaksun.

Mahdollisessa takaisinostossa, ei koske asiakkaita toisessa kädessä ja laskutusasiakkaita, vähennämme 15% kunnostuskuluja listahinnasta. (25% E50 ElectroCatista) Palautustakuu ei korvaa asiakkaan postikuluja. Tavaran on oltava vahingoittumaton ja hyvin puhdistettu, muuten veloitamme kohtuullisen korvauksen arvonalentamisesta, kuitenkin vähintään 20€.

 

Käyttämättömille tuotteille vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa pätee 14 päivän aktiivinen palautusoikeus, mitä tarkoittaa että asiakas ei voi passiivisesti palauttaa tavaran ilman että olisi ensiksi tarkastanut tuotteen. Voimme poikkeuksellisesti myydä täydennysostoja luotolla 10 päivää netto. Myöhästyneestä maksusta perimme 18% viivästyskorkoa plus 5,00 € muistutusmaksun.


Verkossa maksaminen

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa, Mastercard ja Visa Electron.

 

Verkkopankki- ja luottokorttimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin, eikä siinä ole riskiä.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja, alennuksia spesifikaatioita ilman ennakkoilmoitusta. Kaikilla tuotteilla on kuluttajaviraston ohjeitten mukainen tehdastakuu. Perumme aikaisemmat ehdot.


 takaisin   »topostop.fi

på svenska

© Topo Stop / Manelius Agenturer | 24.10.2008 | manelius.com |topostop.fi