Topo Stop & Mole Stop ovat markkinajohtavia tuotteita

Mahdollisuus hyödyntää sekä korkeataajuista ja matalataajuista ääntä takaa sen että Topo Stop on markkinoiden ainut täysin kattava ammattilaistason saneerausjärjestelmä. Laitteiden yhteisesti tuottama resonanssi ja ultraääni tunkeutuu talon joka tilaan, ja tuhoeläimet eivät löydä mitään äänivarjostettua paikkaa jossa voisivat piiloutua.

Topo Stopin mahdollisuus yhteistoimivaan ääneen, Mole Stopin ainutlaatuinen resonanssimekanismi yhdistettynä meidän pitkään kokemukseemme elektronisesta saneerauksesta tekee meistä johtavan toimijan ympäristöystävällisen tuhoeläinsaneerausalalla.

Mikä tekee Topo Stopin äänestä ainutlaatuisen?

Elektronisia hiirensäikyttimiä on ollut markkinoilla pian kolmenkymmennen vuoden ajan. Ensimmäiset laitteet olivat yksinkertaisesti luotuja ja ei kovin tehokkaita, mutta kehitys on ollut mullistavaa. Windhagerin GesmbH luona Salzburgin ulkopuolella jossa Topo Stopit valmistetaan kehitetään laitteita jatkuvasti ja tämän päivän laitteet edustavat viimeisintä tekniikka elektronisen tuhoeläinsaneerauksen alalalla.

Hyppivä taajuus

Topo Stopilla on kaksi taajusasentoa. Toinen jossa on täysin kuultava ääni (6-9 kHz), joka antaa laajemman vaikutuksen ja tunkeutuu paremmin koloihin ja nurkkiin siihen hintaan että ääni on ihmisiä häiritsevää. Tämä asento soveltuu siksi parhaiten asumattomiin tiloihin kuten vapaa-ajan asunnot, varastotilat sekä hyvin eristettyihin kylmiin ullakoihin ja ryömintätiloihin. Toisessa asennossa Topo Stop antaa puhtaan ultraäänen taajuusalueella 25 – 30 kHz.
 

Sattumavaraisten äänitaukojen ohella (noin 1 –40 sekuntia) jonka Topo Stopin mikroprosessori tuottaa ja joka ehkäisee tuhoeläinten tottumisen, tuotetaan myös äänentoiston aikana äkkinäisiä taajuushyppyjä (noin 3 kertaa/sek). Nämä hypyt tapahtuvat lyhyemmässä ajassa kuin mikrosekunnin ajan ja tämän seurauksena kaijutin ei oikein pysy mukana kärryillä jolloin pieni heikko naksahdus on kuultavissa. (Kaijuttimen kalvon tulee fyysisesti liikkua asennosta toiseen äärimmäisen lyhyessä ajassa!). Tämän heikon naksahduksen ihmiset voivat havaita kun laite on ultraääniasennossa.

Nyt koko idean ytimeen! Samalla tavalla kuin Topo Stopin kaijutin ei ehdi seurata äkkinäisiä äänen vaihteluja, eivät myöskään tuhoeläinten herkät kuuloaistit seuraa perässä, jolloin heille syntyy voimakas kivuntunne.

Täydentävä äänikuva

Joka Topo Stopilla on sisäänrakennetun mikroprosessorin ansiosta oma itsenäinen ”älykkyys”.  Tämä tarkoittaa sitä että kun useampi laite toimii samassa tilassa, syntyy täydentävä äänikuva. Tuhoeläimille syntyy vaikutelma että tuhoeläimet eivät koskaan tiedä kumpi ”vihollisista” haukkuu heitä seuraavalla kerralla – Vaikutelma joka vahvistaa elektroniikan tehoa yhä enemmän.

 takaisin