Till startsidan / menyn / gnagare & skadedjur

Lääke jyrsijöitä vastaan!

Oli sinulla sitten ongelmia yksittäisten jyrsijöiden tai useamman kanssa, niin löydät täältä markkinoiden ainoan täysin kattavan valikoiman elektronisia laitteita tuhoeläinten torjuntaan. Hiiret, rotat, maamyyrät myyrät ja muut jyrsijät pakenevat kentältä!

Myrkyillä ja loukuilla et milloinkaan pääse eroon jyrsijöistäsi / tuhoelämistäsi. Hiiret rotat, myyrät, maamyyrät, peurat, hirvet ja muut jyrsijät jatkavat vierailua puutarhassasi ja talossasi. Mikroprosessoriohjatuilla ultraäänillä  jotka Topo Stop ja Mole Stop toistavat, häädät pois vailla vaivaa, ympäristöystävällisesti 99% kaikki jyrsiäsi.

93000 tyytyväistä asiakasta

Fyra exempel på Topo Stop installationer mot skadedjur

Ett exempel på Mole Stop installation mot jordens gnagare

Pohjoismaitten lanseerauksen jälkeen vuonna 1987 yli 93 000 ihmistä ovat saaneet talonsa ja puutarhansa saneeratuksi Topo Stop ja Mole Stop elektronisten tuhoeläinkarkuuttimien avulla. Laitteiden tehokkuus jyrsiöitä vastaan on niin ainutlaatuinen että ainoastaan alle prosentti asiakkaistamme on joutunut käyttämään peruutusturvaamme. Topo Stop ja Mole Stop in mainio maine leviää leviämistään ja joka vuosi lanseerauksen jälkeen vuonna 1987 toimitukset asiakkaille ovat lisääntyneet.

Ainutlaatuinen tyytyväisyystakuu

Laitteiden tehokkuuden takia myönnämme jopa 12 kuukauden avointa kauppaa. Tämän ajan kuluessa voit kaikessa rauhassa itse todeta miten Topo Stop ja Mole Stop tehoaa taistelussa jyrsiöitä / tuhoeläimiä vastaan. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen voit palauttaa laitteen. Siinä tapauksessa saat 85% kauppasummasta palautettua. -Voitko saada paremman takuun?

Jyrsijät pakenevat – kotieläimet eivät!


Tappava yhdistelmä!
Topo Stop häätää hiiret, Kissa nappaa ne pihalla!

Samalla tavalla kuin esimerkiksi jääkaapin, TV korkeataajuiset äänet eivät vahingoita lemmikkieläimiä niin ei myöskään Topo Stop tai Mole Stop tee sitä,

Vain jyrsijät ja tuhoeläimet häiriintyvät! Mikäli koet kotieläimesi kärsivän, niin tyytyväisyystakuu tietenkin kattaa tämänkin seikan.

Kaikki kunnia kissoille! He ovat tehokkaita tuhoeläin metsästäjiä mutta silloin heidän tulee nähdä nälkää ja mikä kissanomistaja jolla on sydän kohdallaan haluaisi pitää lemmikkiään nälässä?

TÄRKEÄÄ
Topo Stopia ei saa KOSKAAN käyttää jos kotieläimenä on hiiriä, rottia, hamstereita, pupuja tai muita jyrsiöitä!

 

Mikroprosessori ehkäisee jyrsijöiden tottumisen

Sisäänrakennetun mikroprosessorin avulla Topo Stop ja Mole Stop in äänentoisto vaihtelee täysin sattumanvaraisesti. Tämän takia tuhoeläinten tottumista ultraääneen ehkäistään

Helppo asennus

Topo Stop ja Mole Stop toimitetaan täydellisinä sisältäen kaiken tarvittavan varustuksen ja asennetaan hyvin helposti. (esimerkiksi piirrosten tavoin yllä). Joka laitteen mukana seuraa perusteellinen käyttöohje, joka myös sisältää monta vinkkiä siitä miten toimia.

Jos jokin asia on sinulle epäselvää koskien jyrsiöitä tai asennusta katso kohta Kysymyksiä & Vastauksia.

Ympäristö- ja eläinystävällistä

Myrkyn käyttö tuhoeläinten ja jyrsiöitten torjuntaan on ympäristö- ja tehokkuusnäkökohdista katsottuna hyvin kyseenalaista toimintaa. Ympäristöystävälliset vaihtoehdot Topo ja Mole Stop jotka ovat Eurooppalaisia laatutuotteita tarjoavat tehokkaamaan, mukavammaan ja pitkässä juoksussa huomattavasti edullisemman tuhoeläin / jyrsijätorjunnan. Tämän pitäisi jo olla riittävän painava syy valitsemaan Topo Stop tai Mole Stop

Älä epäröi! Tilaa sähköpostitse faksaa, tai soita tilauksesi jo tänään, niin pääset lopullisesti jyrsijöistä / tuhoeläimistä puutarhassasi ja talossasi.

Topo Stop  / Manelius Agenturer
Fabriksgatan 7
22100  Mariehamn
Puh. 018 – 16 905
Fax. 018 – 19 085
Sähköposti: topostop@topostop.fi
www.topostop.fi

Ympäristöystävällisin terveisin
Topostop / Myynti & markkinointiosasto


Innehåll - gnagare bort